Je strašne veľa pomazánok,tak som si s každej vybral niečo a podarilo sa.Naozaj chutí výborne.
120 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Paradajky,papriky a cibuľu si nakrájame na väčšie kúsky
                                                     - 
                                                    2
                                                    
pridáme preosiaté zelko,horčicu,ocot,kečup,odstopkované a scedené feferony a dusíme dve hodiny odkryté,aby sa vyparilo,čo najviac vody.
- 3
 Všetko rozmixujeme a vrátime naspäť do hrnca.
                                                    - 4
 Prevaríme,zahustíme podľa potreby solamilom a plníme d fliaš,kým je ešte pomazánka horúca.Zavičkujeme a necháme vychladnúť.
                                                     - 3
 

                                                    
                                                    
                                                    




 


Diskusia k receptu