Panna cotta s broskyňami

egreska - fotkaegreska, 15. júla 2010
Panna cotta s broskyňami
Foto: egreska

Suroviny

1 teglik
1 teglik
asi 2 PL
1/2 balíčka
asi 1/2 balička
5 ks
2 čl




Postup

  1. 1

    Šlahačku s kyslou smotanou,cukrami a želatinou zahrejeme ( nema vriet) a vymiešame do hladka.Broskyne nakrajame a dame varit do hrnčeka s cukrom,roztlačime pučiakom na zemiaky a vmiešame rozpusteny škrob v asi 0,5 dcl vody.Miešame kym to nezhustne.Smotanu nalejeme do poharov a dame do chladničky.Ked stuhne navrstvime na nu broskyne.Možete použit akekolvek ine ovocie.

Diskusia k receptu

klaura
už dlho sa chystám, že panna kottu urobím ... môže to byť dobré ... a už je v KK
celka
Je to určitě vynikající dobrůtka. V neděli překvapím rodinu.
alexdidi
Je to naozaj dobrotka, ale s kyslou smotanou som ešte nerobila...vyskúšam
evas13
Egreška veľmi ma to oslovilo a už som si to aj uložila. Je to dobrota :))
evanaaa
M arienka, pana cotta sa robí zo šľahačky, egreška si ju len vylepšila, tvaroh tam nepatrí, to by už nebolom ono.
gittka
vyzerá to super a určite aj tak chutí!v nedelu vykúšam
radost
@egreska
z bohatej tu ponuky vybrala som si tvoj recept..s kyslou smotanou..bez škrobu..zhustlo nádherne..chutilo..aká jednoduchá kalorická dobrota..
môj zjednodušený postup:
v ručnom šľahači želatínu dľa návodu s deci teplej vody vyšľahala som-naliala šľahačku..kyslú smotanu..trošku cukru..vyšľahala..do chladničky..
a už len odolať..s ovocím..s grankom..i na upečený kysnutý tvarožník sme skúsili-všade to bolo dobré..
ďakujem




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia