Panna cotta s broskyňami

egreska - fotkaegreska, 15. júla 2010
Panna cotta s broskyňami
Foto: egreska

Suroviny

1 teglik
1 teglik
asi 2 PL
1/2 balíčka
asi 1/2 balička
5 ks
2 čl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Šlahačku s kyslou smotanou,cukrami a želatinou zahrejeme ( nema vriet) a vymiešame do hladka.Broskyne nakrajame a dame varit do hrnčeka s cukrom,roztlačime pučiakom na zemiaky a vmiešame rozpusteny škrob v asi 0,5 dcl vody.Miešame kym to nezhustne.Smotanu nalejeme do poharov a dame do chladničky.Ked stuhne navrstvime na nu broskyne.Možete použit akekolvek ine ovocie.

Diskusia k receptu

10 komentárov k receptu
@egreska
z bohatej tu ponuky vybrala som si tvoj recept..s kyslou smotanou..bez škrobu..zhustlo nádherne..chutilo..aká jednoduchá kalorická dobrota..
môj zjednodušený postup:
v ručnom šľahači želatínu dľa návodu s deci teplej vody vyšľahala som-naliala šľahačku..kyslú smotanu..trošku cukru..vyšľahala..do chladničky..
a už len odolať..s ovocím..s grankom..i na upečený kysnutý tvarožník sme skúsili-všade to bolo dobré..
ďakujem

Pridaj komentár k receptu: