Foto: egreska
Postup
-
1
Šlahačku s kyslou smotanou,cukrami a želatinou zahrejeme ( nema vriet) a vymiešame do hladka.Broskyne nakrajame a dame varit do hrnčeka s cukrom,roztlačime pučiakom na zemiaky a vmiešame rozpusteny škrob v asi 0,5 dcl vody.Miešame kym to nezhustne.Smotanu nalejeme do poharov a dame do chladničky.Ked stuhne navrstvime na nu broskyne.Možete použit akekolvek ine ovocie.
z bohatej tu ponuky vybrala som si tvoj recept..s kyslou smotanou..bez škrobu..zhustlo nádherne..chutilo..aká jednoduchá kalorická dobrota..
môj zjednodušený postup:
v ručnom šľahači želatínu dľa návodu s deci teplej vody vyšľahala som-naliala šľahačku..kyslú smotanu..trošku cukru..vyšľahala..do chladničky..
a už len odolať..s ovocím..s grankom..i na upečený kysnutý tvarožník sme skúsili-všade to bolo dobré..
ďakujem