Foto: podravka
Komerčný recept
Jemnú chuť panna cotty pripravenú pre milovníkov ľahkých dezertov si môžete vychutnať
s chutnými malinami a
kúskami pistácií.
príprava
Postup
-
1
Dolcela panna cottu zmiešame s cukrom a troškou mlieka. Zvyšné mlieko so smotanou privedieme k varu, zložíme z ohňa a vmiešame pripravenú zmes na panna cottu. Vrátime späť na oheň a varíme ešte asi 1 - 2 minúty.
- 2
Puding nalejeme do jednej väčšej misky, zakryjeme priesvitnou fóliou a necháme vychladnúť na izbovú teplotu. Potom primiešame mascarpone, aby sme dostali krém.
- 3
Do pohárov na podávanie (vyššie, užšie) dávame striedavo krém a maliny.
- 4
Dezert ozdobíme malinami, posypeme kúskami pistácií a pred podávaním dobre zachladíme v chladničke.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
nalejem do pohárov, nechám stuhnúť a hotovo....
Pretože musíš mať šľahačku, želatínu, zohrievať, rozpúšťať, žmýkať, a rozmýšľať! ........nakoniec, aj dr. Oetker musí z niečoho žiť.
pretože naša Dolcela panna cotta je vynikajúca!