Foto: uschi
Veľmi rýchly obed a dobrý, pretože s malými obmenami chutí aj môjmu 2,5 ročnému synovi. A to už je niečo!
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Múku, soľ, mletú papriku, rascu a korenie zmiešame a filety v tejto zmesi obalíme. Zapekaciu misu potrieme maslom. Do nej uložíme rybu, pokvapkáme citrónovou šťavou a navrch každého filetu položíme kúsok masla. Rybu pečieme vo vyhriatej rúre asi 20-25 minút. Ozdobíme zelenou vňaťou.
Ale je alergik, a tak mu okrem pesticídov v zelenine nechcem dávať aj pangasa, ale aj na to príde, neboj. On sa nepýta, čo vidí a má to na dosah, rýchlo schytí a zdrhá o život.
A potom to dakde v kútiku rýchlo prehltne, aby mu to zlá mama nevzala :-))))