Ovseno kokosovník

zuzkanr - fotkazuzkanr, 21. februára 2014
Ovseno kokosovník
Foto: zuzkanr

Alebo inak zdráva maškrta, bez cuku,vajíčka a dokonca aj múky. Chuť na sladké sa nedá tak ľahko ovládať, preto si ju vynahradzujem aspoň takýmto Zobraziť celý popisAlebo inak zdráva maškrta, bez cuku,vajíčka a dokonca aj múky. Chuť na sladké sa nedá tak ľahko ovládať, preto si ju vynahradzujem aspoň takýmto štýlom :-)

15 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Suroviny

350 g
60 g
200 g
3 ks
1 PL
1 čl
2 šálky




Postup

  1. 1

    Vločky som si pomlela na múčku a banán pokrájala na tenké kolieska. Potom som pridala všetky ostatné suroviny a zmiešala. Kokos som dávala od oka, ale bola to približne polovica 180g sáčku, takže by to malo sedieť. Hrozienka som použila tmavé aj tie "žlté" a tiež som ich dávala od oka,komu ako chutí :-)

    Ovseno kokosovník - obrázok 1

Diskusia k receptu

zuzkanr
@pipnat , tak to ma teší :-) treba ho skúsiť ak nastal taký problém ako u mňa, že som mala neskutočnú chuť na niečo sladké :-D :-)
karkulka16
receptik sa mi paci ale niesom si ista jedným to je pecený a ked ako tak kolko si to piekla?
marianne
dakujem,taketo lubim:-) vo velmi kratkom case vyskusam,dam vediet..
ariesi
vyskusam,vyzera byt chutny. len drobna pripomienka- polovica zo 180 je 90. takze toho koksu asi radsej dosypavat podla oka a konzistencie....
zuzkanr
Zato som napisala tolko,lebo som ho davala od oka ako pisem v postupe a potom som misku pozerala kolko ma gramov a vyslo mi nieco nad 60,zato je to tak napisane :-) a inak dakujem za komentare,vyskusajte,pofotte a podelte sa sem o foto ;-)
marianne
aj tebe patri vdaka @zuzka :-) mala som len spaldove vlocky,tak som pomlela tie.Namiesto hrozienok susene slivky apoliala javorovym sirupom.Je super.


zuzkanr
@marianne , veď špaldové sú ešte lepšie ako normálne ;-) super, teši má foto aj že chutil ;-) a aj ja ďakujem že si ho skúsila :-))
ewa1
Zuzkanr, práve som dopiekla tvoj koláčik a je výýýbornýýýý, pridala som sušené slivky a orechy, mám rada takéto zdravé koláčiky, ďakujem!!
caroline
@zuzkanr tak to je super recept, akurat dnes som si robila dezert z bananu, kokosu a tvarohu (tu chut milujem) a myslela som si, ze si na olovrant uvarim ovsenu kasu ... vyzera to tak, ze upeciem tvoj kokosovnik :)
caroline
@zuzkanr robila som ho v ten den a taky bol dobry, ze sme sa nanho hned vrhli a nestihla som odfotit :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia