Foto: ruddy
Je to jednoduché diétne jedlo, ktoré som veľmi často využíval ako zdroj energie pri náročnejších posilňovaniach a tréningoch v diéte. Naviac je to veľmi Zobraziť celý popisJe to jednoduché diétne jedlo, ktoré som veľmi často využíval ako zdroj energie pri náročnejších posilňovaniach a tréningoch v diéte. Naviac je to veľmi chutné jedlo, ktoré je nenáročné na čas ani použité suroviny.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ovsené vločky si dáme do mlieka na chvíľu odstáť. Potom túto zmes nalejeme do hrnca a začneme variť na strednom ohni. Za stáleho miešania varíme, kým nám mlieko nezovrie a stíšime na slabší oheň. Následne povaríme ešte do požadovanej hustoty kaše.
- 2
Veľké jablko si nastrúhame a pridáme do neho med, škoricu a hrozienka. Túto zmes dobre premiešame.
- 3
Následne pridáme jablkovú zmes do odstavenej kaše a dobre premiešame. Naložíme na tanier a dozdobíme menším (sladkým) jablkom, nakrájanym na mesiačiky a posypeme škoricou. (Kto tento pokrm neberie ako diétny môže si kašu posypať aj práškovým cukrom)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
" nebíčko v papuli "
Este raz dakuejm :) o ranajky po kazdodennom rannom behu mam vdaka teba postarane, zostava uz len vyskusat rozne kombinacie a variacie "posypov a priloh" :)