Ovsená kaša s goji

jenni - fotkajenni, 8. decembra 2013
Ovsená kaša s goji
Foto: jenni

Javorový sirup môžete nahradiť napríklad datlovým sirupom alebo medom.

1
porcia
5 minút
príprava
7 minút
tepelná úprava

Suroviny

5 PL
300 ml
3 PL
1 PL
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Do hrnca dáme premyté ovsené vločky a zalejeme ryžovým mliekom. Kašu varíme na miernom ohni do zhustnutia.

  2. 2

    Do misky dáme 3 PL kakaa a 1 PL javorového sirupu. Zalejeme uvarenou kašou a všetko dobre premiešame.

  3. 3

    Kašu ozdobíme nakrájanými plátkami hrušky a banánom pokrájaným na kolieska. Kašu zasypeme slnečnicovými semienkami a sušeným goji.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia