Foto: danculka
Pri 90 DD v Uh deň môžeme jesť aj túto verziu šalátu,tiež diabetici nie je použitý žiadny cukor,a tiež v delenej strave v rastlinný Zobraziť celý popisPri 90 DD v Uh deň môžeme jesť aj túto verziu šalátu,tiež diabetici nie je použitý žiadny cukor,a tiež v delenej strave v rastlinný deň...
porcie
príprava
Postup
-
1
Kým sa nám varí tarhoňa,ta si nakrájame ovocie na kocky..
-
2
premiešame s horúcou tarhoňou a posypeme mletou škoricou,tej sa nebojme , hlavne diabetici,znižuje hladinu krvného cukru. až o 29%....... a polejeme horúcim maslom a podávame...
-
3
zatial si urobíme ozdobu na tanier,bok z jablka odkrojíme,aby nám labuť sedela,z toho spodku vyrežeme hlavu aj krk spolu. a na každú stranu urobíme krídla,vyrezaním do jablka a keď to posunieme,vyzerá to ako krídlo a do stredu umiestnime krk s hlavou a oči,sú korenie...
-
4
labuť vyzerá asi takto..
-
5
vlastne,ke´d to papáme tak aj s labuťou,bola som prekvapená,že stačila iba škorica,vôbec cukor nechýbal...Dobrú chuť!
Diskusia k receptu