Foto: mimka946
Je vynikajúca aj ked cesto sa vám mozno zdá ine ako poznate,aj ja zvyknem robiť z iného cesta korpus ale toto bola valentínska torta Zobraziť celý popisJe vynikajúca aj ked cesto sa vám mozno zdá ine ako poznate,aj ja zvyknem robiť z iného cesta korpus ale toto bola valentínska torta a žiadalo to niečo špecialne :)
Postup
-
1
Rúru si vyhrejeme na 180stupňov.Vajcia dáme do misky a pridáme cukor.Misku vložime do hrnca s vriacou vodou a šľaháme cca 10minút dovtedy kým metličky nebudu zanechavať stopy v tvare stužky.
- 2
Vyberieme! Vmiešame tam muku,kakao a rozpustené maslo a vlejeme do vymastenej a vysipanej formy v tvare srdca.Dáme piecť (20min-kazdy podla svojej rury!)
- 3
Vyberieme,nechame vychladnúť a rozrežeme na polku.Vyšľahame smotanu.Na 1.plat dame 1/2 šľahačky a nato poukladáme 1/2 ovocia.Položime druhý plat.Potrieme celu tortu šľahačkou a ozdobíme zvyšným ovocím.Dame na noc do chladničky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu