Foto: babulica
Veľmi nám chutí dezert v čínskej reštaurácii kde dávajú takéto ovocie v cestíčku poliate medom....tak som si to upravila a chutí to skoro tak Zobraziť celý popisVeľmi nám chutí dezert v čínskej reštaurácii kde dávajú takéto ovocie v cestíčku poliate medom....tak som si to upravila a chutí to skoro tak isto :)
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
V miske alebo taniery zmiešame múku so škoricovým cukrom.
-
2
Pridáme vodu podľa potreby, aby nám vyšlo také hustejšie cesto ako na lievance.
-
3
Poriadne zamiešame :)
-
4
Očistíme si ovocie (v našom prípade je to kúsok jablka a banány) a poprekrajujeme na menšie kúsky.
-
5
Ovocie obalíme v cestíčku a vysmážame na oleji. Hotové polejeme jav.sirupom alebo medom :)
Diskusia k receptu