Osvieženie s cmarom a mandľami
Ádám Soós
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 18. júna 2014
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 18. júna 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Jahody umyjeme a rozmixujeme. Precedíme cez sitko, aby sme ich zbavili zrniek.
- 2
Žĺtky rozmiešame s cukrom a citrónovou šťavou.
- 3
Do vychladeného cmaru vmiešame žĺtkovú zmes, vyšľahanú smotanu, jahody a celé dôkladne premiešame. Ozdobíme mandľami a filetovanými jahodami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu