Osvieženie s cmarom a mandľami

Ádám Soós
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 18. júna 2014 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Osvieženie s cmarom a mandľamiFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 min
príprava
10 min
tepelná úprava

Suroviny

300 g
600 ml
500 ml
2 ks
100 g
50 ml
100 g
Na ozdobenie:
4 ks
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Jahody umyjeme a rozmixujeme. Precedíme cez sitko, aby sme ich zbavili zrniek.

  2. 2

    Žĺtky rozmiešame s cukrom a citrónovou šťavou.

  3. 3

    Do vychladeného cmaru vmiešame žĺtkovú zmes, vyšľahanú smotanu, jahody a celé dôkladne premiešame. Ozdobíme mandľami a ؀filetovanými jahodami.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist