Oškvarkové slimáky

redakcia - fotkaredakcia, 6. júla 2009

Suroviny

500 g
2 ks
200 ml
1 KL
20 g
250 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zo surovín okrem oškvarkov pripravíme kysnuté cesto a rozdelíme na 6 bochníkov.

  2. 2

    Každý bochník po chvíli kvasenia rozvaľkáme a potrieme mletými oškvarkami a trošku posolíme.

  3. 3

    Potom bochníky rozdelíme na 16 dielov. Vzniknuté trojuholníky stáčame od širšej strany k vrcholu.

  4. 4

    Rožky potom potrieme vajcom ochuteným soľou alebo vegetou a pečieme dozlatista.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: