25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 200 g |
|
| 200 g |
|
| 3 ks |
|
| 240 g |
|
| 150 g |
|
| 1 bal. |
|
| Plnka: | |
| 300 ml |
|
| 60 g |
|
| 1/2 bal. |
|
| 1 bal. |
|
| 1/2 |
|
| 250 g |
|
| 1 veľká plechovka |
|
| 400 ml |
|
|
|
|
Postup
-
1
Margarín mierne nahrejeme a s práškovým cukrom vymiešame do peny. Pridáme 3 žĺtka vymiešame. Ďalej pridáme orechy, múku zmiešanú s práškom do pečiva a premiešame. Nakoniec zapracujeme tuhý sneh z bielkov. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme 25 minút na 180 °C.
- 2
Krém: Mlieko, cukor, zlatý klas a citrónovú šťavu zmiešame a uvaríme hustý krém. Do vychladnutého pridáme zmäknuté maslo a vyšľaháme. Ananás nakrájame nadrobno a primiešame k plnke.
- 3
Upečené vychladnuté cesto polejeme šťavou z ananásu. Natrieme plnku. Na plnku natrieme vyšľahanú šľahačku a posypeme kakaom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









lahôdku vyskúšam, ďďď