Foto: johanesa
Je rýchly a vynikajúci na večeru...
Postup
-
1
Najprv rozohrejeme platňu a položíme na ňu chlieb, ktorý opečieme do chrumkava z jednej aj z druhej strany.
- 2
Chlebík potom potrieme b. masťou a môžme potrieť alebo nasekať cesnak...
- 3
Potom ho natrieme kečupom a podľa svojej fantázie "nakreslíme" syrom bambínom čokoľvek napr. smajlíka stačí keď to iba potrieme ale deti to takto sprášia skôr. A nakoniec sa do-toho s chuťou pustíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@johanesa ja som v tvojom veku nevedela ani praženicu spraviť, takže var a hlavne sa uč.... tu na Vareche je veľa dobrých kuchárok od ktorých sa môžeš veľa naučiť :-)