Odložená krkovička

lusto57 - bez fotkylusto57, 18. januára 2015

V našej rodine máme veľmi radi krkovičku, preto som vždy rada nejakej obmene.

Suroviny

1 kg

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Krkovičku si narežeme na plátky,osolíme, okoreníme a tĺčikom jemne vklepeme strúhanku. Všetko pokvapkáme olejom a nastaváme na seba. Necháme odležať na 24 hodín v chladničke.

  2. 2

    Na každý plátok dáme po kúsku syra,šunky,póriku,papriky. Silno zatiahneme a stočíme.

  3. 3

    Poukladáme na plech vedľa seba, tak aby zatočenie bolo naspodu. Podlejeme masoxom a dáme piecť. Obloha podľa vlastného uváženia, čo kto má rád. Ale krkovička nemá chybu. Dobrú chuť !

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Pečené

Diskusia k receptu

denyany
Neviem, zatiahneme, znamená zrolujeme? Alebo niečo iné, keď ďalej je, že stočíme... Nepodpichujem. Akosi mi hlava nefunguje a recept sa mi páči. Tak ak budem chcieť zrealizovať, aby som v tom mala jasno. Dík.
lusto57
denyany, dobre ste to pochopila. Napísala som preto zatiahneme,lebo aby tie ingrediencie vo vnútri boli poriadne pospolu.
Dobrú chuť !
boxik
Pekný recept a zrejme aj dobrý, len by som prosil uviesť aký syr pretože zrejme nie každý je vhodný a výber máme tak bohatý že niekomu môže toto robiť problém a netrafí na ten najlepší.
evanaaa
Dá sa..... a nemala by byť - odležaná krkovička?