Nevarený džem z čiernych ríbezlí

panimaria - bez fotkyPanimaria, 12. júla 2011 23:47
Ďalšie recepty »
Nevarený džem z čiernych ríbezlí Foto: panimaria

Tento recept mám od kolegyne, ktorá ho získala od svojej starej mamy. Je bohatým zdrojom vitamínu C a výborne hodí nielen ako náplň do palaciniek, ale aj na maslový chlebík. Má trpkastú príchuť.

30 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Umyté a očistené ríbezle zomelieme.

    Nevarený džem z čiernych ríbezlí  - obrázok 1
  2. 2

    Rozmiešame s krištálovým cukrom a plníme do sklenených pohárov.

    Nevarený džem z čiernych ríbezlí  - obrázok 2
  3. 3

    previažeme celofánom, alebo uzatvoríme viečkom. Nesterilizujeme.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist