Foto: zuzananoskova
Jedna z mojich najobľúbenejších polievok. Cuketa, avokádo, veľa kôpru, málinko soli alebo vôbec a môžete pridať akékoľvek rastlinné "mlieko" alebo iba vodu.
2-3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetko suroviny zmixujte dojemna.
- 2
Natrúhaný zeler vypražte v oleji, nechajte chvíľu na servítke, aby sa odsal prebytočný tuk a jemne osoľte. Je to vlastne vegánska "slaninka". Zaručene Vám bude chutiť :-)
- 3
Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu