Foto: michalina
Tento krémeš robím už pár rokov. Tento recept mám ho z časopisu. Je fakt výborný aj keď sa na prvý pohľad podľa surovín nezdá Zobraziť celý popisTento krémeš robím už pár rokov. Tento recept mám ho z časopisu. Je fakt výborný aj keď sa na prvý pohľad podľa surovín nezdá :)
príprava
Postup
-
1
V jednom litri vody uvaríme 3 zlaté klasy s vanilkovým a práškovým cukrom. Za stáleho miešania varíme do zhustnutia. Z bielkov si vyšľaháme sneh a zľahka vmiešame do uvarenej kaše.
- 2
Na klasický veľký plech rovnomerne poukladáme keksy, zalejeme ich pripraveným krémom a rozotrieme ho.
- 3
Na vrch poukladáme ďalšiu vrstvu keksov a necháme vychladnúť. Nad parov si urobíme čokoládovú polevu. Polevu rozotrieme na keksy a necháme stuhnúť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
presne ako vravíš-nezdá sa-ale je výborný...a lacný...v nedeľu ráno urobím-poobede už maškrtíme..s nedôverou som ho prvýkrát išla urobiť-puding vo vode-ale nemá to pre nás chybu...a ked dám navrch plnkopolevu od @honestka GANACHE-tak má chuť zákusku...ked sa to navlhnutím spojí...:-)
robila som aj z MARINA keksov...ale z BB je chutnejší...takže-schvaľujem...:-))
@radost presne tak súhlasím :) a s tou polevou je to super nápad vyskúšam
s vodou som ešte neskúšala,