Nepečený cheesecake

skaja17 - bez fotkyskaja17, 13. marca 2015

Tento recept je jednoduchý a rýchly.

5
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

300 g
125 g
100 g
100 g
2 ČL
1/2 ks na kôru
250 ml
200 g rôzny




Postup

  1. 1

    Venčeky rozdrvíme (aby ostali hrudky) a zmiešame s roztopeným maslom. Zmes uložíme na spodok tortovej formy.

  2. 2

    V mise zmiešame tvaroh, cukor, vanilkový cukor a kôru z citrónu. Smotanu vyšľaháme a pridáme do tvarohovej zmesi.

  3. 3

    Hotový tvarohový krém natrieme na venčekový základ a uhladíme.

  4. 4

    Uložíme do chladničky na 3 hodiny. Po vytiahnutí natrieme džemom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia