Foto: pekajka
Ideálne ako ľahké, letné osvieženie. Hotové za 10 minút, o pár hodín si dezert môžete vychutnať vonku pod altánkom alebo pri bazéne :)
10
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
Suroviny
250 g |
|
Vanilková poleva: | |
1 ks |
|
1 bal |
|
1 PL |
|
Kakaová poleva: | |
1 ks |
|
1 PL holandské |
|
2 PL |
|
Na posypanie: | |
holandské |
|
Postup
-
1
Dno jenskej misy vyložíme piškótami, aby sme zakryli úplne cely spodok misy. Zalejeme vanilkovou polevou, aby piškóty nevytŕčali nad polevou, inak by nám nezmäkli.
- 2
Na vanilkovú polevu naukladáme ďalšiu vrstvu piškót tak, ako sme to robili na začiatku. Naukladané piškóty zalejeme kakaovou polevou.
- 3
Vrch posypeme holandským kakaom. V chladničke necháme také tri hodinky vychladnúť a môžeme podávať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu