Foto: candel1
Príprava týchto hrianiek je časovo trošku náročnejšia, preto si ich s priateľkou robievame cez víkend, keď je pohoda a pokoj a nič nás neženie. Zobraziť celý popisPríprava týchto hrianiek je časovo trošku náročnejšia, preto si ich s priateľkou robievame cez víkend, keď je pohoda a pokoj a nič nás neženie. Určite s nimi potešíte každého papkáča.
porcia
príprava
Postup
-
1
Nakrájame si na plátky jednotlivé suroviny
- 2
Na panvici si osmažíme slaninku. Neskôr si na výpeku spravíme volské oko
- 3
Do toastra dáme spraviť dva krajce chlebíka
- 4
Opečený chlebík obložíme: potrieme maslom (vrchný krajec) potrieme majonézou (spodný krajec) plátok údenej krkovičky plátky slaniny volské oko (soľ + korenie) plátky rajčiny syr s bielou plesňou
- 5
dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
nastastie sa to dalo este oratovat, takze tak, nemusi byt uplna nesika ten tvoj chlap :-)