Nedeľné hrianky

candel1 - fotkacandel1, 4. januára 2015
Nedeľné hrianky
Foto: candel1

Príprava týchto hrianiek je časovo trošku náročnejšia, preto si ich s priateľkou robievame cez víkend, keď je pohoda a pokoj a nič nás neženie. Určite s nimi potešíte každého papkáča.

1
porcia
10 minút
príprava

Suroviny

2 krajce
5 g rozpustené na potretie
1 ks volské oko
3 plátky
1 plátok
1 ks
2 plátky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nakrájame si na plátky jednotlivé suroviny

  2. 2

    Na panvici si osmažíme slaninku. Neskôr si na výpeku spravíme volské oko

  3. 3

    Do toastra dáme spraviť dva krajce chlebíka

  4. 4

    Opečený chlebík obložíme: potrieme maslom (vrchný krajec) potrieme majonézou (spodný krajec) plátok údenej krkovičky plátky slaniny volské oko (soľ + korenie) plátky rajčiny syr s bielou plesňou

  5. 5

    dobrú chuť :)

Recept je zaradený do kategórií:
Desiata, Raňajky

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Až sa mi slinky zbiehajú, škoda len, že ten môj nevie čosi také ukuchtiť, tomu prihorí aj voda :-) Občas by potešilo srdiečko a aj dušičku nemusieť robiť raňajky, ale jednoducho k nim prísť ako kura k zrnu. No čo už, ale hoci môžem len ticho závidieť nejaké tie raňajky do postele iným, aj tak ho milujem
Kebyže tam nedáš tú majonézu - hneď sa nechám pozvať :-)