Príprava týchto hrianiek je časovo trošku náročnejšia, preto si ich s priateľkou robievame cez víkend, keď je pohoda a pokoj a nič nás neženie. Určite s nimi potešíte každého papkáča.
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
Suroviny
2 krajce |
|
5 g rozpustené na potretie |
|
1 ks volské oko |
|
3 plátky |
|
1 plátok |
|
1 ks |
|
2 plátky |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Nakrájame si na plátky jednotlivé suroviny
- 2
Na panvici si osmažíme slaninku. Neskôr si na výpeku spravíme volské oko
- 3
Do toastra dáme spraviť dva krajce chlebíka
- 4
Opečený chlebík obložíme: potrieme maslom (vrchný krajec) potrieme majonézou (spodný krajec) plátok údenej krkovičky plátky slaniny volské oko (soľ + korenie) plátky rajčiny syr s bielou plesňou
- 5
dobrú chuť :)
Ďalšie recepty:
- 2
nastastie sa to dalo este oratovat, takze tak, nemusi byt uplna nesika ten tvoj chlap :-)