Mrkvový zákusok
Martina Rybanská
šéfkuchárka reštaurácie Par Café v Bratislave, 13. apríla 2014
šéfkuchárka reštaurácie Par Café v Bratislave, 13. apríla 2014
Foto: Robert Hüttner
12
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
55-60 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Vajcia vyšľaháme s hnedým cukrom, kým sa nespraví pena.
- 2
Postupne pridáme najemno nastrúhanú mrkvu, rum, nastrúhanú citrónovú kôru, mandle a múku s kypriacim práškom.
- 3
Cesto vylejeme na plech a pečieme v rúre pri teplote 160 oC 55 až 60 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu