Mrkvovo-jablkové fit sušienky

beata123 - fotkabeata123, 12. januára 2017
Mrkvovo-jablkové fit sušienky
Foto: beata123

Toto je zdravá a rýchla varianta sušienok... Alebo teda niečoho čo si môžete bez výčitiek hryzkať pri telke alebo si ich jednoducho vziať na Zobraziť celý popisToto je zdravá a rýchla varianta sušienok... Alebo teda niečoho čo si môžete bez výčitiek hryzkať pri telke alebo si ich jednoducho vziať na cesty :)

20 minút
na 180 °C

Suroviny

2 ks
2 ks
cca 10 PL




Postup

  1. 1

    Mrkvu a jablká očistíme a postrúhame.

  2. 2

    Všetky suroviny spolu zmiešame do jednej hmoty. Vytvoríme si menšie placky vo veľkosti, v akej chceme mať sušienky a ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Dáme piecť do rúry vyhriatej na 180 °C.

  3. 3

    Sledujeme sušienky, keď budú zlatisté, vyberieme ich. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

evanaaa
Tak na tieto sušienky si robím chuť, určite chutné a zdravé, aj keď ja by som med alebo jeho časť musela nahradiť, páčia sa mi a už aj si ich ukladám do KK. Ako asi dlho sa pečú? Môžu sa aj odložiť, myslím tým, či sa musia hneď naraz zjesť?
haji
Sušenek a receptů na ně není nikdy dost. Fajn suroviny, jednoduchý postup, určo výborná chuť. Jsi šikulka!
beata123
@Evanaaa (12.1.2017 18:14)

Pečú sa cca 20min, ale treba pozerať podľa toho ako vyzerajú. A dajú sa aj uskladniť, ja ich dávam do dózičky, síce nie sú už chrumkavé veľmi, ale rovnako chutné :)
denyany
Určite v najbližšej dobe upečiem, len by ma zaujimalo, či ich treba postrúhať najemno alebo stačí nahrubšie. Čo je lepšie?
martamm
Ja by som ich vobec nesladila, ved mrkva, aj jablka obsahuju cukor :)))))))))
evanaaa
@Beata123 , ďakujem, ale ja ak sladké, tak nech to aj sladké je, takže by som tam dala (pre seba) kvapku medovej náhrady pre diab., ja sladké rada, asi preto, že nemôžem :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia