Foto: veganvidya
Sladkosti z našej vegánskej svadby IX. - všetky sme si piekli svojpomocne. Tentoraz z KK Vegetariánská kuchařka od manželov Červených.
10 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Zo všetkých surovín urobíme cesto, necháme ho v chlade 2 hodiny odležať, rozvaľkáme, vykrojíme štvorce , plníme džemom, zlepíme na trojuholníky. Upečieme pri 200 C asi 10 min alebo v závislosti od rúry.
Recept som davno zabudla, sladkosti uz nechcem ani piect ked deti odrastly, ale tieto tvoje satocky skusim raz spravit iba pre nas (manzel a ja).Vdaka za pripomenutie rohoto zdraveho peciva.
@siesta rastlinny tuk Alsan bio stoji u nas 250 g 2,10 eur. Najviac by sa tomu podobala asi Hera alebo nieco take. Osobne to neodporucam, lebo bezne margariny obsahuju stuzene tuky :-(, tak sa rozhodni asi sama...