Mrkvová nátierka

hanina - bez fotkyhanina, 26. apríla 2010
Mrkvová nátierka
Foto: hanina

Základ receptu je od priateľky a obmeny - to je často moja zábudlivosť. Najlepšia je samozrejme z novej zeleniny.

10 minút
príprava

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mrkvičku nastrúhame na jemno. Cibuľku nakrájame . Podľa chuti pridáme tavený alebo nastrúhaný tvrdý syr, pokrájané vajíčko, horčicu, pretlačený cesnak. Ak nechceme tatárku môžeme pridať kyslú pochúťkovú smotanu.

  2. 2

    Ochutíme korením, vegetou, bylinkami - ako sa komu páči.

Diskusia k receptu

frezia68
Haninka,dnes sa prekonávaš-recept za receptom a dobrééé:-)
hanina
@frezia68 oh, vrelá vďaka a od takej super kuchárky o to cennejšia - len tie fotky nejako neviem vylepšiť a pritom fotografujem celý život.
Asi to musím fotiť studené - a či ako.
frezia68
@Haninka-super je len tá veľká varecha,sú tu omnoho suprovejšie,ja teraz stagnujem a po novom som fotky ani neskúšala-neporadím Ti :-(
hanina
@frezia68 to nie je pravda stačí pozrieť na tvoju fotku a vidím veľkého človeka - o kuchárke ani nevravím.
hannah22
ukladám a vyskúšam a už sa teším na výsledok ... :))
evas13
@hanina pri fotení musíme vždy počkať, aby nevychádzala para, lebo tánám zahmlí objektív. Tiež sa mi to pár-krát stalo.
hanina
@evas13 Evička ďakujem. ale obávam sa, že to nebude jediná chyba - asi sa mi už aj ruky trasú.
klaura
výborné, zdravé, mrkvy mám ešte dosť ... ukladám papa :)