Mrkvová nátierka fotorecept

elixir - fotkaelixir, 17. marca 2014
Mrkvová nátierka (fotorecept)
Foto: elixir

Zľahka pikantná nátierka.

20 minút
príprava

Suroviny

2 ks (väčšia)
4 PL
3 PL
5 PL
4 PL
3 PL (tebi)
0,25 ČL
0,5 ČL
3 vetvičky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na panvici na sucho opražíme cícerovú múku. Mrkvu ošúpeme a postrúhame.

    Mrkvová nátierka (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Do misky dáme všetko okrem cícerovej múky a vňate, dobre zamiešame. Potom vmiešame cícerovú múku. Ponorným mixérom zmes zmixujeme na jemnejšie. Dochutíme petržlenovou vňaťou nakrájanou na drobno.

    Mrkvová nátierka (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Môžeme podávať hneď alebo neskôr vychladenú. Nátierka (mi) najlepšie chutí s celozrnným pečivom a po celej ploche obložená petržlenovou vňaťou.

    Mrkvová nátierka (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Tato natierka sa mi velmi paci. Tu tahini pastu som mala dnes v obchode v ruke a dala som ju naspät do regalu. Nenapadlo ma nic, kde by som ju mohla pouzit. Takze zajtra idem po nu a urobim tvoju natierku.