Zľahka pikantná nátierka.
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
2 ks (väčšia) |
|
4 PL |
|
3 PL |
|
5 PL |
|
4 PL |
|
3 PL (tebi) |
|
0,25 ČL |
|
0,5 ČL |
|
3 vetvičky |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na panvici na sucho opražíme cícerovú múku. Mrkvu ošúpeme a postrúhame.
-
2
Do misky dáme všetko okrem cícerovej múky a vňate, dobre zamiešame. Potom vmiešame cícerovú múku. Ponorným mixérom zmes zmixujeme na jemnejšie. Dochutíme petržlenovou vňaťou nakrájanou na drobno.
-
3
Môžeme podávať hneď alebo neskôr vychladenú. Nátierka (mi) najlepšie chutí s celozrnným pečivom a po celej ploche obložená petržlenovou vňaťou.
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu