Mrkvová nátierka fotorecept

elixir - fotkaelixir, 17. marca 2014 18:41
Ďalšie recepty »
Mrkvová nátierka (fotorecept)Foto: elixir

Zľahka pikantná nátierka.

20 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Na panvici na sucho opražíme cícerovú múku. Mrkvu ošúpeme a postrúhame.

    Mrkvová nátierka (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Do misky dáme všetko okrem cícerovej múky a vňate, dobre zamiešame. Potom vmiešame cícerovú múku. Ponorným mixérom zmes zmixujeme na jemnejšie. Dochutíme petržlenovou vňaťou nakrájanou na drobno.

    Mrkvová nátierka (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Môžeme podávať hneď alebo neskôr vychladenú. Nátierka (mi) najlepšie chutí s celozrnným pečivom a po celej ploche obložená petržlenovou vňaťou.

    Mrkvová nátierka (fotorecept) - obrázok 3
Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist