Morčacie tonnato

forneta - fotkaforneta, 17. novembra 2009
6
porcií

Suroviny

170 g
190 g
4 ČL
5 PL
1/2 ČL
500-600 g
1 PL




Postup

  1. 1

    Do mixéra dáme majonézu, tuniaka, šťavu, smotanu a papriku a zmixujeme.

  2. 2

    Na veľký tanier pokladáme kúsky mäsa a na vrch nalejeme tuniakovú majonézu aby pokryla všetky plátky.

  3. 3

    Na majonézu poukladáme sardelky, vytvoríme krížový vzor a posypeme kaparami.

  4. 4

    Dáme piecť.

Diskusia k receptu

forneta
alebo môžeme dať najskôr upiecť prsia a potom len zalejeme tou tuniakovou majonézou
zemo
Ty počúvaj , dieťa, naozaj aj varíš a pečieš? Alebo len tak o tom píšeš? Zrovanj dedka, čo provokuje, neboj sa :)
zemo
Joj, ty, ako keby som dcéru vzdoričnú počul! Ale trafil som presne, tá sa jeduje, keď pozriem jej obrazy. S podobným komentárom.
Čiže, forneto mio, nie je to zvláštne, keď malé žieňa dokáže navariť a napiecť viac ako tie narastenejšie? Prečo?
P.S. Len toľko a nenadúvaj sa, škodí to tvojej jemnej pleti a myšlienkam :O)
forneta
jednoduch ma to bavi... ja za to nemozem nieje to nic zle!
PS: ja sa nejedujem
zemo
Dobre, odpusť dedkovi, že rýpal:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia