Mali sme morčacie mäso a hlad. Ale strašne málo času.....tak som varila :-)
2-3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Tieto suroviny som mala doma. Zeleninová zmes môže byť samozrejme akákoľvek.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Pokrájané mäsko som jemne obalila solamylom (nebude suché), pokrájala cibuľu.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Cibuľku som spražila na oleji a podusila na nej mäso.
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Keď mäso zmäklo, pridala som mrazenú zeleninu a ešte povarila do mäkka. Nakoniec som pridala soľ, korenie, kari a sójovú omáčku. Medzitým som uvarila ryžu.
                                                     - 
                                                    5
                                                    
A hotovo :-)
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




 


Diskusia k receptu