Mokrá torta

bonakva - bez fotkybonakva, 1. mája 2014

Toto je najjednoduchšia torta akú som kedy robila a je veľmi jednoduchá .Mam ju od známej a robím ju pri každom domácom podujatí Zobraziť celý popisToto je najjednoduchšia torta akú som kedy robila a je veľmi jednoduchá .Mam ju od známej a robím ju pri každom domácom podujatí . preto ju mam rada že netreba nič zvlašt miesat tak to sa zmieša všetko naraz a dá sa piecť

16
porcií
60 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Suroviny

1 téglik 250
1 téglik od smotany
1 téglik od smotany
1/2 téglika od smotany
1/2 ČL
1 téglik od smotany
1 téglik
1 téglik
1 bal.
 podľa chuti rôzne




Postup

  1. 1

    cesto spolu zamiešame a dame do vymastenej formy upiecť asi 3/4 hodinu na 180 stupnou .Každý si sleduje podla svojej trúby

  2. 2

    Po vychladnutí si vyšlahame šlahačku a zmiešame ju zo smotanou a vanielkou a dame na upečeny korpus

  3. 3

    na to potom poukladame lubovolne ovocie a nastruhame cokoladu

  4. 4

    prajem vám dobru chuť a myslím že si ju zamilujete

Diskusia k receptu

elixir
Pekný recept, ozaj jednoduchý :) Treba to dať pred podávaním aj na chvíľu do chladničky? A aká veľká bola forma, 32 cm? Rada by som koláč vyskúšala v lete.
afataga
poznam, celkom dobre, ja mam taky rcp, ze ovocie sa da este pred pecenim a na to posypka
jujoska
aj mne sa paci, len by som zvolila kakao namiesto granka




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia