Foto: elysa
Včera som robila Dobošový jednoduchý rez a zostala mi polovica salka, alebo skôr nik ho neobjavil...:) Predvčerom som "omylom" kúpila v Lidli čokoládové burizóny Zobraziť celý popisVčera som robila Dobošový jednoduchý rez a zostala mi polovica salka, alebo skôr nik ho neobjavil...:) Predvčerom som "omylom" kúpila v Lidli čokoládové burizóny namiesto cereálií. Jeden syn ofrflal, druhý ich pochválil... A môj muž sem-tam prepovedal, že mu to niekde chutilo... Tak tu ich majú, teda mali takéto...
príprava
Postup
-
1
Kryštálový cukor upálime na karamel.
-
2
Pridáme salko a margarín.
-
3
Na slabom ohni miešame do úplého roztopenia a spojenia všetkých surovín.
-
4
Pripravíme si burizóny a papierové košíčky.
-
5
Burizóny vmiešame do karamelovej zmesi.
-
6
Do pohára si dáme teplú vodu, držíme v nej lyžicu, ktorou naberáme zmes a v rukách vytvárame guľky, ktoré ukladáme do papierových košíčkov.
-
7
Z tejto dávky mi vyšlo 20 guliek. Syn, ktorý burizóny ofrflal, povedal, že takto sú jedlé a ten, ktorému chutili, povedal, že výýýborné...
Diskusia k receptu