20 minút
príprava
príprava
Suroviny
500 g |
|
Marináda: | |
2 ks |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
1/2 PL |
|
1/2 PL |
|
1 ks |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Umyté a očistené mäso nakrájame na rezance, cibuľu nakrájame nadrobno.
- 2
MARINÁDA: cibuľu zmiešame v miske spolu so žĺtkami, s horčicou, kečupom, korením a vegetou. Dobre rozmiešame. Do marinády pridáme mäso. Dáme do chladničky odležať na noc.
- 3
Opekáme po porciách na rozpálenom olej, mäso podávame so šalátom, ryžou, hranolčekmi alebo s tým čo kto má rád. Ja som podávala so šalátom z čínskej kapusty a mrkvy. Dobrú chuť
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu