Mňam mňam mäsko

chopard - fotkachopard, 4. februára 2015
Mňam mňam mäsko
Foto: chopard
20 minút
príprava

Suroviny

500 g
Marináda:
2 ks
2 PL
2 PL
1/2 PL
1/2 PL
1 ks
1 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    Umyté a očistené mäso nakrájame na rezance, cibuľu nakrájame nadrobno.

  2. 2

    MARINÁDA: cibuľu zmiešame v miske spolu so žĺtkami, s horčicou, kečupom, korením a vegetou. Dobre rozmiešame. Do marinády pridáme mäso. Dáme do chladničky odležať na noc.

  3. 3

    Opekáme po porciách na rozpálenom olej, mäso podávame so šalátom, ryžou, hranolčekmi alebo s tým čo kto má rád. Ja som podávala so šalátom z čínskej kapusty a mrkvy. Dobrú chuť

Diskusia k receptu

motyka
Výborné mäsko, môže ostať v paci aj na 2. deň do večere. Rýchla príprava a fakt mňamková chuť. Robím niečo podobné a odporúčam vyskúšať. Oceňujem fajnovosť a praktickosť receptu. 5*.
hubata
Dokonca ho mávam v "pohotovosti" v mrazničke, lebo čím dlhšie postojí, tým je mäsko lepšie. Poznám to síce pod názvom "azu", s malými obmenami, ale je to fakt dobrota.
nina1126
Masko bolo super. Konecne recept kde dokonca ani bravcove stehno (z toho som to robila ja) nebolo suche:))) mnamka




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia