Foto: sjuzan
Recept som objavila v jednom časopise, ale vyskúšala som ho až teraz. Labky sú fantastické a nie sú také suché. U nás doma sa Zobraziť celý popisRecept som objavila v jednom časopise, ale vyskúšala som ho až teraz. Labky sú fantastické a nie sú také suché. U nás doma sa po nich len tak zaprášilo. Teraz sú už napečené opäť a schované na balkóne pre istotu.
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny spolu zmiešame, vypracujeme cesto. Ja som dala len jednu kávovú lyžičku cukru namiesto polievkovej, lebo sa mi to zdalo vela, ked som to prvý krát robila. Ale kto má rád kakao kludne aj polievkovú lyžicu ako je napísané.
- 2
Formičky som si vymastila olejom, je to lepšie ľahšie sa vyklápajú upečené labky. Ak môžem poradiť cesto dajte na chvílu do ladničky stačí 5 min. A ked formičky plníte stačí si namočiť prsty do hladkej múky, cesto sa nelepí na prsty a ľahšie sa formičky plnia.
- 3
Pečieme pri 180 stupňoch elektrická trúba, stačí 15 minut. Vyklopíte obalíte v práškovom cukre, ja som si ho zmiešal aj s vanilkovým. a je to hotovo, šup do bruška. Naplníte cca 30 formičiek, ale záleží od veľkosti formičky, ja mám aj malé aj väčšie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem,pridala si naozaj chutný a dobrý recept.Pridávam aj foto.
Z formičiek cesto vypadáva samé...príma!
prosím..formičky si naolejovala..ako píše hore v recepte @sjuzan.. ??
bo ja v recepte klasickom-neolejujem..lákajú ma tieto vyskúšať..pre inú chuť..
želám pokojný deň
@svedka ja som ich robila prvý krát a robila som z mrazeného gaštanového pyre. V tomto ti žiaľ neporadím.Ja som z konzervy tento výrobok nemala.Nepoznám ho.
ešte čakám-aká bude chuť..!!
bo dnes muž kúpil pyré..tiež sa chystám-a teším na zmenu..
budem čakať na tvoj názor..