Foto: zirafninka1
Postup
-
1
Huby namočíme aspoň na 20 minút. Potom vodu zlejeme a uvaríme ich v čistej jemne osolenej vode.
-
2
Zemiaky očistíme, pokrájame na kocky a uvaríme.
-
3
Cestoviny s medvedím cesnakom sú pripravené z 300 g múky podľa tohto receptu: http://varecha.pravda.sk/recepty/sosovicove-gulky-s-cestovinami-z-medvedieho-ce/27330-recept.html
-
4
Uvarené fliačky, zemiaky a huby zmiešame.
-
5
Cibuľu nakrájame nadrobno a na oleji speníme. Keď začne chytať farbu odstavíme.
-
6
Pridáme pastu z medvedieho cesnaku (100g medvedí cesnak, 100 ml rastlinný olej, 5g soľ- rozmixovať) .
-
7
Ochutenú cibuľu pridáme k zemiakom, hubám a fliačkom. Dobre premiešame a dochutíme soľou a čiernym korením. Ihneď podávame.
Diskusia k receptu