Medvedí pochod (fotorecept)

Autor receptu: zirafninka1

Postup

  1. Huby namočíme aspoň na 20 minút. Potom vodu zlejeme a uvaríme ich v čistej jemne osolenej vode.
  2. Zemiaky očistíme, pokrájame na kocky a uvaríme.
  3. Cestoviny s medvedím cesnakom sú pripravené z 300 g múky podľa tohto receptu: http://varecha.pravda.sk/recepty/sosovicove-gulky-s-cestovinami-z-medvedieho-ce/27330-recept.html
  4. Uvarené fliačky, zemiaky a huby zmiešame.
  5. Cibuľu nakrájame nadrobno a na oleji speníme. Keď začne chytať farbu odstavíme.
  6. Pridáme pastu z medvedieho cesnaku (100g medvedí cesnak, 100 ml rastlinný olej, 5g soľ- rozmixovať) .
  7. Ochutenú cibuľu pridáme k zemiakom, hubám a fliačkom. Dobre premiešame a dochutíme soľou a čiernym korením. Ihneď podávame.