Medvedí pochod (fotorecept)
Autor receptu: zirafninka1
Postup
- Huby namočíme aspoň na 20 minút. Potom vodu zlejeme a uvaríme ich v čistej jemne osolenej vode.
- Zemiaky očistíme, pokrájame na kocky a uvaríme.
- Cestoviny s medvedím cesnakom sú pripravené z 300 g múky podľa tohto receptu: http://varecha.pravda.sk/recepty/sosovicove-gulky-s-cestovinami-z-medvedieho-ce/27330-recept.html
- Uvarené fliačky, zemiaky a huby zmiešame.
- Cibuľu nakrájame nadrobno a na oleji speníme. Keď začne chytať farbu odstavíme.
- Pridáme pastu z medvedieho cesnaku (100g medvedí cesnak, 100 ml rastlinný olej, 5g soľ- rozmixovať) .
- Ochutenú cibuľu pridáme k zemiakom, hubám a fliačkom. Dobre premiešame a dochutíme soľou a čiernym korením. Ihneď podávame.