Medovinka

mojack - fotkamojack, 17. decembra 2010
Medovinka
Foto: mojack

... znova oprášený starý recept.

3
porcie
20 minút
príprava
2 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 ml
2 PL
2 PL




Postup

  1. 1

    Do horúceho vína vložíme škoricu, klinčeky a cukor.Ja som dala mletú škoricu ( nemala som inú :-((, nebolo to až celkom čistučké, ale na chuti to nič nezmenilo ).

    Medovinka - obrázok 1
  2. 2

    Keď začne vrieť, pridáme med a necháme prejsť varom.

    Medovinka - obrázok 2
  3. 3

    Po chvíli odstavíme a ihneď dáme ochladiť do studenej vody.

    Medovinka - obrázok 3
  4. 4

    Pretieklo mi to cez papierový filter.Škorica sa zachytila a nakoniec dáme nápoj vychladiť do chladničky. Podávame ho vždy dobre vychladený.

    Medovinka - obrázok 4

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia