Medailóniky zo sviečkovice na divoko

lucynka123 - bez fotkylucynka123, 13. apríla 2010

Suroviny

400 g
150 g
150 g
1 lyžica
50 ml
150 ml
1 ks




Postup

  1. 1

    Plátky mäsa ochutíme korením na divinu a na rozohriatom olivovom oleji opečieme dozlatista. Mäso vyberieme a na vypečenej šťave orestujeme nakrájanú cibuľu a huby. Zaprášime múkou, zalejeme vodou a červeným vínom. Pridáme bujón a všetko premiešame. Potom vložíme späť mäso a prevaríme asi 3 minúty. Podávame so zemiakovými plackami a zdobíme brusnicami.

Diskusia k receptu

kittys
Ja som tento receptík robila, ale z roštenky, bolo to mňamkové:-)
Vyskúšajte!!!
grizly
No včera som vyskúšal tento recept v Belgicku, pridal som doňho ešte čierne olivy, vínko bolo španielske, ozaj vynikajúca chuť, super...


grizly
Recept úplne super už dávno som nič tak dobre nejedol, aj kolegom veľmi chutilo...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia