Marinované mäsko

jozka - bez fotkyjozka, 18. júla 2011

Jemne a lahodne rezne z kuracieho maska robim to už snád 20 rokov a stále to chuti rovnako dobre

10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
4 PL
4 PL
3-4 ks




Postup

  1. 1

    Masko nakrájaj na plátky -rezančeky kto ako chce .Ostatné suroviny zmiešaj spolu tak aby bola hustota marinády ako ked sa robi cestičko na rezne . Niekedy su vajička vačšie inokedy menšie tak to treba prispôsobič hustote cestička . Cestičko rozšľahaj a vlož masko a do rána do chladničky ,ráno opeč . Vysledok je lahodny reznik . Priloha zemiakové pyré ,pečemé zemiaky ale aj ryža .

Diskusia k receptu

evanaaa
Podobné robím, aj z obmenami, ale dávam do všetkých marinád aj olej - sem netreba?
jozka
Hm ja nedávam ale skus ,viem že ked sa dáva olej je masko jemnejšie . No ale či to potom bude držať na masku
evanaaa
Ale ano, práveže vsiakne doň, netreba mať obavy, ale dá sa aj na tvoj spôsob.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia