Malinový RAW cheesecake

kucharpepe - fotkakucharpepe, 20. decembra 2014
https://www.facebook.com/KucharPepe/photos/a.434850763312987.1073741828.430259807105416/572661549531907/?type=1&theater

Keď nemám čas piecť... :)

12
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

Korpus:
180 g
180 g
1 lyžica
Plnka:
350 g
80 g (alebo med)
3 lyžice
3 lyžice
Vrch:
200 g
10 g (alebo med)
20 g




Postup

  1. 1

    Suroviny na korpus spolu rozmixujeme dohladka. Hmotou vystelieme formu, ktorú vopred trochu vymastime kokosovým olejom. Suroviny na plnku tiež spolu rozmixujeme a natrieme na korpus. Nakoniec rozmixujeme suroviny na vrch, rozotrieme a dáme na pol hodinu stuhnúť do chladničky. Môžeme skladovať v mrazničke a vždy 15 minút pred podávaním vyberieme

  2. 2

    Garantujem, že Vám dlho v mrazničke nevydrží

Diskusia k receptu

renulienka
V korpuse su 2x orechy vlašske pomlete. Maju byt raz mlete a druhy krat nemlete, alebo je to omylom zdvojene a maju byt iba raz mlete? ;-) Inak zaujimavy recept ;-)
francuzska1
Aj mne sa pozdava tento cheesecake, len tiez necapem tie orechy v korpuse, mozes nam to objasnit? Dakujem velmi pekne!!!
bubaya
Tak teraz neviem, či upečiem tú tortu, alebo tento koláčik, ale asi oboje.Vďaka za ďalší super recept bez múky.
tamik
Ľudia moji drahý tak toto je PÁN "cake" :D...nebo na zemi...suroviny troška drahšie...som dnes minula pomaly 20 euro v obchode ale stálo to zato...aj nabudúce :D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia