Malinová romantika
Marián Žuffa
šéfkuchár reštaurácie Kursalon v Trenčianskych Tepliciach, 13. februára 2012
šéfkuchár reštaurácie Kursalon v Trenčianskych Tepliciach, 13. februára 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do smotany primiešame vanilkový cukor, 1 PL rumu a postupne primiešavame mascarpone. Hmotu vymiešame na hladký krém.
- 2
Na dno pohára naukladáme maliny, ktoré prelejeme vrstvou krému. Ďalšiu vrstvu dezertu tvoria maliny spolu so želé, ktoré sme si pripravili z rozpustenej želatíny, sirupu, rumu a malín.
- 3
Podľa potreby dosladíme cukrom. Hotový dezert necháme vychladiť. Dekorujeme čerstvou mätou alebo medovkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu