Makrónky na veľkonočnú nôtu
Dáša Korenková
šéfcukrárka hotela International vo Veľkej Lomnici, 24. marca 2016
šéfcukrárka hotela International vo Veľkej Lomnici, 24. marca 2016
Foto: Robert Hüttner
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bielky vyšľaháme s kryštálovým cukrom, prifarbíme potravinárskou farbou. Mandle zmiešame s práškovým cukrom, mixérom zjemníme. Varechou postupne zamiešame do bielkov. Zmes naplníme do cukrárskeho vrecka a na mastný papier striekame makrónky, ktoré upečieme.
- 2
Smotanu s maslom prevaríme, pridáme čokoládu, vymiešame dohladka. Dochutíme Sunquickom. Necháme vychladnúť a vychladnuté makrónky spájame krémom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Veľkú noc vo forme úžasného kulinárskeho zážitku všetkým prajem.
Budeme sa tesit, ak Vas podrobny postup na makronky na Varechu pridate. Vopred dakujeme.
ja som ešte nerobila, lebo sa bojím postupu a tak ďalej. Budem veľmi rada ak sem dáš tvoj osvedčený recept a postup. Ďakujem ☺