robili sme ho vždy na zabijačke.
60 minút
príprava
príprava
120 minút
na 80 °C
na 80 °C
Suroviny
2 kg |
|
1-2 kg |
|
0,7 pohar |
|
3-4 ks |
|
50-70 g |
|
1/2 sačku |
|
1-2 PL |
|
20 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
dame si uvarit kože do mäkka
-
2
Mäso nakrájam na kúsky a posolim rychlosolou a necham 2hod. v chladničke ,potom zomelieme mäso surové na 8 dierkach spolu s kapiou a lečom. Kože meliem na malých dierkach
-
3
Pridám koreniny -podľa chuti. Nedavam žiadne vonavé koreniny,priadne premiešat a môžeme plniť do konzerv alebo poharkov.Varime m2 hod. potom dame vychladnúť konzervy do studenej vody, pohare nachat vychladnút vtej vode v ktorej sa varilo.
-
4
Po vychladnutí na ranajky
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu