Luncheon Meat- Domaci

nadasky - fotkanadasky, 12. júna 2012
Luncheon Meat- Domaci
Foto: nadasky

robili sme ho vždy na zabijačke.

60 minút
príprava
120 minút
na 80 °C

Suroviny

2 kg
1-2 kg
0,7 pohar
3-4 ks
50-70 g
1/2 sačku
1-2 PL
20 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    dame si uvarit kože do mäkka

    Luncheon Meat- Domaci - obrázok 1
  2. 2

    Mäso nakrájam na kúsky a posolim rychlosolou a necham 2hod. v chladničke ,potom zomelieme mäso surové na 8 dierkach spolu s kapiou a lečom. Kože meliem na malých dierkach

    Luncheon Meat- Domaci - obrázok 2
  3. 3

    Pridám koreniny -podľa chuti. Nedavam žiadne vonavé koreniny,priadne premiešat a môžeme plniť do konzerv alebo poharkov.Varime m2 hod. potom dame vychladnúť konzervy do studenej vody, pohare nachat vychladnút vtej vode v ktorej sa varilo.

    Luncheon Meat- Domaci - obrázok 3
  4. 4

    Po vychladnutí na ranajky

    Luncheon Meat- Domaci - obrázok 4
Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Slovenská kuchyňa, Polotovary, Zaváraniny

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
tak toto je paráda.. kto nemá zavíčkovací stroj, nech použije sklenené zaváracie poháre.. je to parádička...
to vyzera svelo...uz som zavarala mäsko na ine sposoby, a toto je pre mna nove...urcite vyskusam vdaka za recept