Luncheon Meat- Domaci

nadasky - fotkanadasky, 12. júna 2012
Luncheon Meat- Domaci
Foto: nadasky

robili sme ho vždy na zabijačke.

60 minút
príprava
120 minút
na 80 °C

Suroviny

2 kg
1-2 kg
0,7 pohar
3-4 ks
50-70 g
1/2 sačku
1-2 PL
20 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    dame si uvarit kože do mäkka

    Luncheon Meat- Domaci - obrázok 1
  2. 2

    Mäso nakrájam na kúsky a posolim rychlosolou a necham 2hod. v chladničke ,potom zomelieme mäso surové na 8 dierkach spolu s kapiou a lečom. Kože meliem na malých dierkach

    Luncheon Meat- Domaci - obrázok 2
  3. 3

    Pridám koreniny -podľa chuti. Nedavam žiadne vonavé koreniny,priadne premiešat a môžeme plniť do konzerv alebo poharkov.Varime m2 hod. potom dame vychladnúť konzervy do studenej vody, pohare nachat vychladnút vtej vode v ktorej sa varilo.

    Luncheon Meat- Domaci - obrázok 3
  4. 4

    Po vychladnutí na ranajky

    Luncheon Meat- Domaci - obrázok 4

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: