Losos s francúzskou šošovicou

sashe - bez fotkysashe, 6. októbra 2013
Losos s francúzskou šošovicou
Foto: sashe

Velmi jednoduchy, rychly a zdravy recept.

2
porcie
12 minút
príprava
15 minút
na 180 °C

Suroviny

2 ks
1 ks
1 ks
2 ks
200 g
1 ks
podľa potreby na podliatie




Postup

  1. 1

    Zelejeme sosovicu vriacou vodou, prikryjeme a nechame odstat najmenej 15minut. Oprazime si cibulu s porom do sklovita. Pridame mrkvu, zeler oprazime a pridame k zelenine scedenu sosovicu, podlejeme vyvarom a dusime do makka

  2. 2

    V priebehu varenia si vo vyhriatej rure 180C si upeciememe umyte a okorenene filety z lososa asi 8-10 minut podla velkosti a podavame

Diskusia k receptu

venusa
Velmi zdravy obed, zaujimava je kombinacia - sosovica. Vyzera to uzasne, pre mna.
abstinent1975
Výborný recept! A keď namiesto vody použijete biele víno, budete mať na tanieri kúsok Francúzska...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia