Foto: veganvidya
Inšpirované knihou Biokuchařka Hanky Zemanové. So základnou "hmotou" sa dá rôzne experimentovať - nahradiť napr. časť špaldovej múky za kukuričnú alebo pohánkovú či pridať Zobraziť celý popisInšpirované knihou Biokuchařka Hanky Zemanové. So základnou "hmotou" sa dá rôzne experimentovať - nahradiť napr. časť špaldovej múky za kukuričnú alebo pohánkovú či pridať trošku karobu na zafarbenie alebo sušeného zázvoru na dochutenie a pod. Toto je jedna z našich najobľúbenejších kombinácií.
porcií
Postup
-
1
Suroviny spolu rukami spracujeme a dáme minimálne na 1 hod do chladničky.
- 2
Cesto natlačíme do suchých formičiek. Nám vyšlo asi 30 rožtekov. Pečieme pri 150 C asi 15 minút.
- 3
Po upečení necháme krátko vychladnúť, vyklopíme z formiečiek a obalíme v cukre. Kto má rád menej sladké či obmedzuje normálny cukor, v cukre jednoducho neobaľuje :-).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu