Foto: tinca
Dnes tu už bola bábovka šup-šup, tak ja pridávam lievance, ale to ich mám fakt takto zapísané ako šup-šup.
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do múky vysypeme prášok do pečiva,ďalej pridáme vajíčko, jablká, mlieko, všetko zmiešame a vyprážame na lievancovej panvici lievance.
- 2
Tieto spojíme džemom, ja mám najradšej čučoriedkový /ale môže byť aký komu chutí/. Posypeme trochou mletých orechov zmiešaných s práškovým cukrom,alebo len s práškovým cukrom a nakoniec ozdobíme džemom.
- 3
A môžeme sa hostiť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu