Foto: kecemis
Tak aj my uz mame horucavu. Tak som rozmyslal, co take osviezujuce a lahke by sa hodilo na veceru. A ked som nasiel melon, Zobraziť celý popisTak aj my uz mame horucavu. Tak som rozmyslal, co take osviezujuce a lahke by sa hodilo na veceru. A ked som nasiel melon, ktory si kupila moja lepsia polovicka, tak vzniklo toto. Ponukam ako inspiraciu na tieto letne horuce vecere.
porcií
príprava
Postup
-
1
Melon som nakrajal na kocky. V tomto pripade som nemal zlty melon, takze som pouzil le cerveny.
-
2
Pridal som paradajky nakrajane na kusky priblizne rovnako velke ako melon.
-
3
K tomu som pridal uhorku nakrajanu na priblizne taku istu velkost, ako predchadzajuce suroviny. Pridam nasekane bylinky. Ja som pouzil pazitku, bazalku a matu. Pouzit mozete podla vlastnej chute. Pridal som sol, ocot cerveny a olivovy olej a zamiesal.
-
4
Pridal som nasekane listky spenatu. Znova sa da pouzit cokolvek, co mate doma, na zahrade atd.
-
5
Dam na tanier, posypem nadrobno nakrajanym feta syrom a oprazenymy mandlami.
chcem sa spýtať, ten červený melón je bezzrniečkový? ja ich tam vôbec nevidím totiž a viem, že aj taký druh je vyšľachtený :-)
bez zbytočných rečí 5* dávam po zásluhe.
varecha.pravda.sk/recepty/melonovy-salat-s-feta-syrom-fot...