Tento recept som našla náhodou, aj keď kolegyňa nám originál robila vždy na nejaké oslavy a zvláštne príležitosti. Až keď som toto po prvýkrát Zobraziť celý popisTento recept som našla náhodou, aj keď kolegyňa nám originál robila vždy na nejaké oslavy a zvláštne príležitosti. Až keď som toto po prvýkrát urobila, zistila som, že je to presne tá chuť, ako moje milované lasagne :-) a hlavne moja značka - "rýchlejšie"
porcií
príprava
na 200 °C
Suroviny
0,5 kg |
|
balíček |
|
1 ks |
|
veeľmi málinko, len pod mäsko naopraženie |
|
podľa chuti, hja dávam asi pol kila :-) |
|
podľa návodu na sáčku bolognese omáčky |
|
Postup
-
1
Na veľmi malinkom množstve oleja si opražíme mleté mäsko.
- 2
popri tom si asi do cca 70ml vody vysypeme bolognese omáčku - to je tá sranda, ktorá vyzerá ako sáčková polievka v prášku :-) - inak návod je presne na jej opaku :-)
- 3
na plech vysypeme surové cestoviny akéhokoľvek tvaru. Dobre čítate - surové :-) cestoviny. Premiešame ich s opraženým mäskom, zalejeme tou vo vode rozpustenou srandou zo sáčku a poriadne zasypeme nastrúhaným tvrdým syrom. Dáme do trúby a pečieme cca 20 min. na 200 stupňov. HOTOVO !!!!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
P.S. skúšala si lasagne zo špenátom? to je dobrota, len neviem či máš špenát rada