Lasagne - nájdený recept :-)

hrky - fotkahrky, 24. apríla 2010

Tento recept som našla náhodou, aj keď kolegyňa nám originál robila vždy na nejaké oslavy a zvláštne príležitosti. Až keď som toto po prvýkrát Zobraziť celý popisTento recept som našla náhodou, aj keď kolegyňa nám originál robila vždy na nejaké oslavy a zvláštne príležitosti. Až keď som toto po prvýkrát urobila, zistila som, že je to presne tá chuť, ako moje milované lasagne :-) a hlavne moja značka - "rýchlejšie"

10?
porcií
3 minút
príprava
23 minút
na 200 °C

Suroviny

0,5 kg
 balíček
1  ks
veeľmi málinko, len pod mäsko naopraženie
podľa chuti, hja dávam asi pol kila :-)
podľa návodu na sáčku bolognese omáčky




Postup

  1. 1

    Na veľmi malinkom množstve oleja si opražíme mleté mäsko.

  2. 2

    popri tom si asi do cca 70ml vody vysypeme bolognese omáčku - to je tá sranda, ktorá vyzerá ako sáčková polievka v prášku :-) - inak návod je presne na jej opaku :-)

  3. 3

    na plech vysypeme surové cestoviny akéhokoľvek tvaru. Dobre čítate - surové :-) cestoviny. Premiešame ich s opraženým mäskom, zalejeme tou vo vode rozpustenou srandou zo sáčku a poriadne zasypeme nastrúhaným tvrdým syrom. Dáme do trúby a pečieme cca 20 min. na 200 stupňov. HOTOVO !!!!

Diskusia k receptu

evusik
jednoduché a rýchlo hotové, len prečo lasagne keď píšeš že hocijaké cestoviny, u nás sa cestoviny robia 2-3 x do týždňa a pre mňa sú zapečené lasagne a zapečené cestoviny veľký rozdiel - ale to je len detail, ináč sa mi recept páči a určite vyskúšam :-)
P.S. skúšala si lasagne zo špenátom? to je dobrota, len neviem či máš špenát rada
hrky
u nás tiež veľmi často idú cestoviny - a lasagne preto, lebo táto vecička presne tak chutí, bez ohladu na to či je ako cestovina vrtulka alebo lasagna :-))
bozulka
@hrky čo to je za omáčku ,pochopila som,že to je asi v sáčku.Môžeš priblížiť viac ja totiž takéto veci nekupujem,ale možno je to dobré.
hrky
čo dobre, fantasticke to je ! to tije normalne v sačku ako polievka ze bolognese omáčka )
morenajea
chýba mi tu bešamel, čerstvé paradajky a cesnak. polotovary moc nemusím, ale to niekomu chutí prečo nie? je to rýchlejšie
hrky
polotovsr je u mna sačkova polievka a nie toto, zsto ze je to z prasku omacka ? ani sa to tak vlastne neda nazvat:-) besamelu je vsade habadej




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia