Ladies in red - Krevety v omáčke z červeného karí a kokosového mlieka

stupakova - bez fotkystupakova, 14. novembra 2009

Pre mna najoblubenejsie jedlo z thajskej kuchyne. Vsetky, rybacie aj masove, variacie tohto jedla su neskutocne chutne. Pozor PIKANTNE!!! ;)

4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 ml
2 PL
24 ks
1 PL
100 g
100 g
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kokosove mlieko s cervenou kari pastou, na pruzky nakrajanou cili paprickou a rybacou omackou varime na miernom ohni za casteho miesania. Privedieme do varu.

  2. 2

    Znizime teplotu. Pridame krevety, za casteho miesania varime 5 minut. Pridame na vacsie kusky nakrajane huby a struky a dovarime dalsich cca. 10 minut.

  3. 3

    Podavame s bielou ryzou, alebou ryzovou cestovinou.

Recept je zaradený do kategórií:
Plody mora, Ryby morské, Thajská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Varené

Diskusia k receptu

jarco
osobne mi kombinácia huby a krevety/ryba veľmi nereže, ale inak super recept