Foto: matus113
Tradičné Marocké jedlo na slovenský spôsob
3
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do cibuľky osmaženej na olivovom oleji prisypeme kus-kus a osmažíme. Do osmaženého kus-kusu začneme prilievať vývar,ktorý pridávame dokedy si ho kus-kus berie a nie je mäkký.
- 2
Kus-kus môžeme pripravovať s hocijakými potravinami. My sme si ho pripravili so sušenými rajčinami, čerstvými šampiňónmi a olivami.
- 3
Na cibuľke si osmažíme na kocky pokrájané šampiňóny. Keď sú šampiňóny osmažené pridáme sušené rajčiny a olivy a ešte chvíľu smažíme. Hotový kus-kus premiešame s pripravenou zmesou, posypeme parmezánom a môžeme podávať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
tento receptik tiez ukladam, a vyskusam :) dakujeem