Foto: evarodna
Tento recept zvyknem pripravovať v lete, keď je sezóna tekvíc, cukín, paprík a paradajok. No, nedávno som v obchode objavila mrazenú zmes zeleniny Ratatouille, tak Zobraziť celý popisTento recept zvyknem pripravovať v lete, keď je sezóna tekvíc, cukín, paprík a paradajok. No, nedávno som v obchode objavila mrazenú zmes zeleniny Ratatouille, tak som vyskúšala. Mala som na návšteve vnúčatá, tak ma táto rýchla príprava obeda potešila a deťom chutila.
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Kura rozporcujeme, posypeme grilovacím korením, sprudka opečieme na panvici.
-
2
Pripravíme si mrazenú (alebo čerstvú) zeleninu Ratatouille.
-
3
Táto zeleninová zmes obsahovala aj koreniny a paradajkový pretlak. Preto som zmes rozohriala na panvici, paradajkový pretlak sa uvoľnil, zelenina sa od seba oddelila.
-
4
Opečené kuracie mäso som uložila do pekáča, zaliala zeleninovou zmesou a dala upiecť do trúby. Upečené mäsko som podávala s ryžou. Z čerstvej zeleniny má jedlo úplne odlišnú chuť, ale aj táto "rýchlovka" bola výborná.
Diskusia k receptu