Postup
-
1
Kuracie prsia naklepeme cez foliu. Posolíme, okoreníme a krátko neháme odstáť. Na každý kúsok mäsa položíme plátok tvrdého syra, plátok udeného mäsa /možeme zameniť aj za prerastenú úd. slaninu/ pridáme petržlenovú vňať a prikryjeme druhým plátkom syra.
- 2
Maplnené mäso preložíme napoly a spojíme špáratkom. Obalíme v polohrubej múka , v cestíčku a vyprážame na oleji.
- 3
Príprava cestíčka Celé vajcia rozšlaháme, pridáme nastrúhané varene zemiaky, smotanu na varenie, vegetu, korenie, múku a vypracujeme polotuhé cestíčko.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu